Status den 24. april.

Som alle sikkert ved, er kirkerne stadig lukkede, så at al undervisning, gudstjenester og arrangementer er aflyst.

Foreløbigt til den 11. maj. Jeg håber, det åbner ligeså stille op derefter!

Aflyst er altså:
- alle gudstjenester
- koncerten med Mads Granum i Tømmerby kirke den 24. april.
- Foredraget med Peter Hedegaard den 29. april
- Alsangsarrangementet den 4. maj
- Foredrag i Øsløs forsamlingshus den 5. maj

- Orienteringsmødet om menighedsrådsvalget, der var planlagt til 12. maj, er udsat til den 9. juni.

Der er åbent for dåb, vielser og begravelser/bisættelser. Dåb og vielser er underlagt forsamlingsforbudet, så der må kun være 10 inklusive personalet.

Bisættelser/begravelser er undtaget, men der skal dog være mindst 4 m2 per person i kirkeskibet. Vi har målt kirkerne og i Øsløs og Vesløs kan der være 23 personer, i Arup kirke 17 personer i alt.

Alle er velkomne til at kontakte mig på telefon eller mail: 97 99 30 45 / gukn@km.dk

Koncert i Øsløs kirke med Ida Riegels og Frederik Munk Larsen

Ida Riegels er uddannet cellist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har …

23. jul 19:30