OM AT SIGE JA”

Foredrag Jacob Holdt i Arup Beboerhus

d. 25. oktober kl. 19.00

Samarbejdsudvalget (Øsløs-Vesløs-Arup menighedsråd og Tømmerby-Lild menighedsråd) glæder sig over at præsentere Jacob Holdt, dansk fotograf, forfatter og foredragsholder.

I 5 år vagabonderede Jacob Holdt i USA uden penge, og levede sig dermed ind i både de fattigste ghettoer og de rigeste miljøer. Med et lommekamera skabte han diasshowet “Amerikanske billeder”.

Vi skal høre foredraget ”Om at sige ja – og integrere os med de andre”. Det tager afsæt i Jacob Holdts eget liv i årene efter, at Amerikanske Billeder blev en verdenssucces, og hans forsøg på også at gøre det til en succes for dem, det handlede om, de fattige, marginaliserede og fattige.

I foredraget fortæller Jacob Holdt, hvordan han ved hjælp af ikke-voldelig kommunikation først integrerede sig med de sorte i USA’s ghettoer, og sidenhen med de mest voldelige elementer i verdens farligste slumkvarterer i Sydafrika og Haiti, bøsser og lesbiske, flygtninge, hjemløse, nazister, Ku Klux Klan og endog massemordere i USA. Derefter trækker Holdt langsomt fokus over på vores egen hjemlige verden.

Dette foredrag smitter alle med sin positive og inkluderende tænkning og giver tilskuerne “nyt mod på livet”. Ikke mindst ved at erkende, at det er skaderne, som vi går igennem i livet, der får os til at lukke af overfor andre mennesker.

Kom til en spændende aften! Foredraget er gratis, kaffe og kage koster 25 kr.

Samarbejdsudvalget, Tømmerby-Lild, Øsløs-Vesløs-Arup

Møde i menighedsrådet

Mødet er det årlige fællesmøde med medarbejderne.

14. nov 17:00
14. nov 17:00 -